sortuj według: nazwa produktu | cena | data dodania
BIO Ciecierzyca zwana inaczej cieciorką lub grochem włoskim. Potrawy z ciecierzycy wzmacniają odporność organizmu, a także poprawiają stan włosów i świetnie działają na skórę. Doskonała do zup, past do chleba oraz na...
6.71 zł zł brutto
BIO Soczewica czerwona jest to obłuszczona soczewica brązowa. Brak zewnętrznej łupinki sprawia, że jest ona lekkostrawna. Szybko się gotuje i nie wymaga wcześniejszego namaczania. Idealna do zup, sałatek, dań warzywnych i mięsnych. masa...
6.98 zł zł brutto
BIO Soczewica zielona jest pożywna i sycąca może więc stanowić doskonałe urozmaicenie codziennej diety. Po ugotowaniu można dodawać ja do sałatek, zup, dań mięsnych. masa netto: 250gskładniki: soczewica zielona* 100%...
7.88 zł zł brutto
BIO Fasolkę mung można spożywać zarówno po ugotowaniu jak i na surowo w postaci kiełków. Jest lekkostrawna i łatwo przyswajalna. masa netto: 250gskładniki: fasolka mung* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) wartość...
7.35 zł zł brutto
BIO Ciecierzyca zwana inaczej cieciorką lub grochem włoskim. Potrawy z ciecierzycy wzmacniają odporność organizmu, a także poprawiają stan włosów i świetnie działają na skórę. Doskonała do zup, past do chleba oraz na...
10.76 zł zł brutto
BIO Soczewica czerwona jest to obłuszczona soczewica brązowa. Brak zewnętrznej łupinki sprawia, że jest ona lekkostrawna. Szybko się gotuje i nie wymaga wcześniejszego namaczania. Idealna do zup, sałatek, dań warzywnych i mięsnych. masa...
10.40 zł zł brutto
BIO Soczewica czarna Beluga ze względu na swój oryginalny wygląd często kojarzona jest z czarnym kawiorem. Stanowi doskonałe urozmaicenie diety. Podobnie jak inne rodzaje soczewic, najlepiej komponuje się z zupami, sałatkami oraz...
16.79 zł zł brutto
BIO Soczewica brązowa. Soczewica jest jedną z najstarszych roślin uprawnych- znano ją już cztery tysiące lat temu. Warzywo to powraca do łask ze względu na wartości smakowe i odżywcze. Nasiona soczewicy są okrągłe, spłaszczone,...
11.01 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny
BIO Fasola adzuki wyróżnia się słodkim, delikatnym, lekko orzechowym smakiem, który doskonale komponuje się w potrawach z ryżu i zbóż, zupach, sałatkach, deserach i z mleczkiem kokosowym. masa netto: 250gskładniki:...
8.81 zł zł brutto
BIO Fasolka czarna po ugotowaniu ma lekko słodki smak. Stanowi istotny składnik w daniach kuchni meksykańskiej. Idealnie komponuje się w daniach jednogarnkowych, zupach, sałatkach. masa netto: 500gskładniki: fasolka czarna* 100%...
10.29 zł zł brutto
BIO Fasolka czerwona Kidney posiada charakterystyczny, nerkowaty kształt. Po ugotowaniu idealnie komponuje się w daniach kuchni meksykańskiej i hiszpańskiej, w daniach jednogarnkowych, farszach, pastach, sosach i...
8.19 zł zł brutto
BIO Fasola biała Jaś. Fasola stanowi popularny i lubiany składnik zup, sałatek, dań jednogarnkowych. W kuchni wegetariańskiej wykorzystywana do przyrządzania past, pasztetów i kotletów. masa netto: 250gskładniki:...
8.39 zł zł brutto
BIO Soczewica czerwona jest to obłuszczona soczewica brązowa. Brak zewnętrznej łupinki sprawia, że jest ona lekkostrawna. Szybko się gotuje i nie wymaga wcześniejszego namaczania. Idealna do zup, sałatek, dań warzywnych i mięsnych. masa...
18.89 zł zł brutto
BIO Soczewica czerwona jest to obłuszczona soczewica brązowa. Brak zewnętrznej łupinki sprawia, że jest ona lekkostrawna. Szybko się gotuje i nie wymaga wcześniejszego namaczania. Idealna do zup, sałatek, dań warzywnych i mięsnych. masa...
6.63 zł zł brutto
BIO Soczewica zielona jest pożywna i sycąca może więc stanowić doskonałe urozmaicenie codziennej diety. Po ugotowaniu można dodawać ja do sałatek, zup, dań mięsnych. masa netto: 250gskładniki: soczewica zielona* 100%...
7.49 zł zł brutto
BIO Ciecierzyca zwana inaczej cieciorką lub grochem włoskim. Potrawy z ciecierzycy wzmacniają odporność organizmu, a także poprawiają stan włosów i świetnie działają na skórę. Doskonała do zup, past do chleba oraz na...
6.37 zł zł brutto
BIO Fasolkę mung można spożywać zarówno po ugotowaniu jak i na surowo w postaci kiełków. Jest lekkostrawna i łatwo przyswajalna. masa netto: 250gskładniki: fasolka mung* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) wartość...
6.98 zł zł brutto
BIO Soczewica brązowa. Soczewica jest jedną z najstarszych roślin uprawnych- znano ją już cztery tysiące lat temu. Warzywo to powraca do łask ze względu na wartości smakowe i odżywcze. Nasiona soczewicy są okrągłe, spłaszczone,...
10.46 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny
BIO Soczewica czarna Beluga ze względu na swój oryginalny wygląd często kojarzona jest z czarnym kawiorem. Stanowi doskonałe urozmaicenie diety. Podobnie jak inne rodzaje soczewic, najlepiej komponuje się z zupami, sałatkami oraz...
15.95 zł zł brutto
BIO Ciecierzyca zwana inaczej cieciorką lub grochem włoskim. Potrawy z ciecierzycy wzmacniają odporność organizmu, a także poprawiają stan włosów i świetnie działają na skórę. Doskonała do zup, past do chleba oraz na...
10.22 zł zł brutto