sortuj według: nazwa produktu | cena | data dodania
BIO Migdały mielone / mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem, bardzo sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Doskonała także...
69.90 zł zł brutto
BIO Mąkę kasztanową uzyskuje się ze zmielenia kasztanów jadalnych. Charakteryzuje sie słodkim, lekko orzechowym smakiem. Jest naturalnie bezglutenowa. Może stanowić substytut innych mąk lub dodatek do nich. Doskonała do domowych...
24.89 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny
BIO Mąka bananowa (plantatowa) z bananów warzywnych (plantany, platany) jest neutralna w smaku można więc przyrządzać z niej dania zarówno słodkie jak i wytrawne. Doskonała także jako zagęszczacz do zup lub sosów. masa...
23.99 zł zł brutto
BIO Migdały mielone / mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem, bardzo sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Doskonała także...
19.95 zł zł brutto
BIO Migdały mielone / mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem, bardzo sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Doskonała także jako...
18.95 zł zł brutto
BIO Mąka ze zmielonych ziaren ciecierzycy o lekko orzechowym posmaku jest popularnym składnikiem kuchni hinduskiej. Doskonale absorbuje płyny może więc zastąpić jajko jako spoiwo w gołąbkach, pulpetach, burgerach. Znakomita również do...
18.06 zł zł brutto
BIO Mąka ryżowa biała ma słodkawy smak i zapach. Jest doskonała jako dodatek do wypieków. Może być wykorzystywana do zagęszczania zup, sosów, dań mięsnych. masa netto: 1kgskładniki: mąka ryżowa biała* 100% (*certyfikowany...
17.99 zł zł brutto
BIO Mąka orkiszowa graham typ 1850 otrzymywana w procesie mielenia najwyższej jakości ziaren orkiszu. Może być używana samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami. Przeznaczona jest do wypieku chleba, bułek, do makaronów,...
15.17 zł zł brutto
BIO Mąka orkiszowa jasna typ 630 otrzymywana w procesie mielenia najwyższej jakości ziaren orkiszu. Może być używana samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami. Przeznaczona jest do wypieku ciast, ciastek, naleśników,...
14.65 zł zł brutto
BIO Mąka orkiszowa biała typ 500. Mąkę orkiszową można wykorzystywać samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami.Przeznaczona jest do wypieku chleba, ciast, ciastek, naleśników, klusek oraz placuszków.masa netto: 1kgskładniki:...
14.54 zł zł brutto
BIO Mąka orkiszowa chlebowa typ 750. Mąkę orkiszową można wykorzystywać samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami. Przeznaczona jest do wypieku chleba, ciast, ciastek, naleśników, klusek oraz placuszków.masa...
14.44 zł zł brutto
BIO Mąka orkiszowa biała typ 500. Mąkę orkiszową można wykorzystywać samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami.Przeznaczona jest do wypieku chleba, ciast, ciastek, naleśników, klusek oraz placuszków.masa...
13.81 zł zł brutto
BIO Mąka orkiszowa chlebowa typ 750. Mąkę orkiszową można wykorzystywać samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami. Przeznaczona jest do wypieku chleba, ciast, ciastek, naleśników, klusek oraz...
13.72 zł zł brutto
BIO Mąkę kasztanową uzyskuje się ze zmielenia kasztanów jadalnych. Charakteryzuje się słodkim, lekko orzechowym smakiem. Jest naturalnie bezglutenowa. Może stanowić substytut innych mąk lub dodatek do nich. Doskonała do...
13.65 zł zł brutto
BIO Mąka kokosowa ma słodkawy smak i pięknie pachnie kokosem. Jest doskonała jako dodatek do wypieków, deserów oraz budyniów. Należy pamiętać o odpowiednim zwiększeniu ilości używanych płynów ponieważ mąka ta ma wysokie...
13.59 zł zł brutto
BIO Mąka bananowa (plantatowa). Mąka z bananów warzywnych (plantany, platany) jest neutralna w smaku można więc przyrządzać z niej dania zarówno słodkie jak i wytrawne. Doskonała także jako zagęszczacz do zup lub sosów. masa...
13.23 zł zł brutto
BIO Mąka z mielonych ziaren ciecierzycy o lekko orzechowym posmaku jest popularnym składnikiem kuchni hinduskiej. Doskonale absorbuje płyny może więc zastąpić jajko jako spoiwo w gołąbkach, pulpetach, burgerach. Znakomita...
11.54 zł zł brutto
BIO Mąka gryczana uzyskiwana ze zmielonych nasion gryki. Może być używana do wypieku ciast, naleśników, makaronów. Zazwyczaj miesza się ją z mąką pszenną gdyż sama posiada charakterystyczny, goryczkowy posmak. masa...
10.49 zł zł brutto
BIO Mąka / skrobia ziemniaczana pozyskiwana z bulw pędowych ziemniaków. Idealnie sprawdza się jako zagęstnik do zup i sosów, ale również do wyrobu domowego kisielu, budyniu, klusek i ciast. masa netto: 500gskładniki:...
9.99 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny
BIO Mąka ryżowa biała ma słodkawy smak i zapach. Jest doskonała jako dodatek do wypieków. Może być wykorzystywana do zagęszczania zup, sosów, dań mięsnych. masa netto: 500gskładniki: mąka ryżowa biała* 100% (*certyfikowany...
9.66 zł zł brutto