Baton orzechowy bez cukru. Opiekany, smaczny batonik orzechowy, sycący, pożywny, z wysoką zawartością błonnika. Doskonały jako zdrowa przekąska. Bez dodatku cukru (zwiera cukry naturalnie występujące), bez syropu glukozowo- fruktozowego, bez oleju palmowego i barwników.
masa netto: 23 g
składniki: orzechy 32% (migdały prażone 16%, orzechy nerkowca 8%, orzechy laskowe prażone 8%), błonnik z cykorii, rodzynki, płatki kokosowe prażone, kruszone ziarna kakaowca, chrupki zbożowe (mąka kukurydziana, mąka ryżowa), kasza jaglana ekspandowana, nasiona amarantusa ekspandowane
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 2106 kJ / 508 kcal
- tłuszcz: 36 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
- węglowodany: 25 g w tym cukry: 18 g
- błonnik: 20 g
- białko: 12 g
- sól: 0,02 g
Może zawierać zboża zawierające gluten, nasiona sezamu, orzeszki ziemne i inne orzechy.