Krem czekolada i orzechy laskowe bez dodatku cukru (zawiera cukry naturalnie występujące). Doskonały do smarowania pieczywa, jako dodatek do naleśników czy deserów. Bogaty w błonnik (24%) krem czekoladowo- orzechowy z orzechami laskowymi nie zawiera oleju palmowego i soi. Czekoladowy krem to produkt odpowiedni dla wegan, bezglutenowy. masa netto: 280 g składniki: olej roślinny (masło shea, olej rzepakowy, tłuszcz kakaowy), zamienniki cukru (polidekstroza, błonnik roślinny), słodziki (izomalt, erytrytol, suklaroza)], niskotłuszczowe kakao w proszku, pasta z orzechów laskowych 13%, emulgator: lecytyna rzepakowa, aromat wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna: 2537 kJ / 615 kcal
tłuszcz: 53 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,7 g
węglowodany: 16,9 g w tym cukry: 1,0 g
błonnik: 24,3 g
białko: 5,3 g
sól: 0,037 g
Może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych i sezamu.