BIO pieczywo wieloziarniste na bazie ryżu z dodatkiem innych zbóż. Ekologiczne chrupkie wafle to doskonały wybór na zdrowe śniadanie, lekką kolację a także jako przekąska między posiłkami. Produkt bezglutenowy doskonale smakuje z serem, wędliną, dżemem czy warzywami.
masa netto: 140 g
składniki: ryż* 74,8%, kukurydza* 20%, gryka* 3%, quinoa* 2%, sól morska
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100 g:
- wartość energetyczna: 1614 kJ / 386 kcal
- tłuszcz: 2,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
- węglowodany: 79,8 g w tym cukry: 0,7 g
- błonnik: 3,2 g
- białko: 8,2 g
- sól: 0,21 g
Produkt może zawierać śladowe ilości soi i łubinu.
Produkt rolnictwa ekologicznego.